2020. április 4. szombat
Likefestoon / Aktuális / A Brutality mindent vitt

A Brutality mindent vitt

Szombaton ismét a feje tetejére állt a Táncsics Mihály Gimnázium, ha bár nem szó szerint, de közel a valósághoz, ugyanis a diákok teljes mértékben átvették az irányítást. A tanulás helyett most a szórakozásé és a versengésé volt a főszerep a Táncsics-nap és a pártválasztás keretében.

Immáron hagyománnyá vált, hogy az orosházi Táncsics Mihály Gimnázium 11. osztályos tanulói pártot alapítanak, vezért választanak, pártprodukciót és pártvideót mutatnak be a Táncsics-gála keretében, a Táncsics napon pedig különböző programokkal kedveskednek diáktársaiknak a szavazatok érdekében.

Az elmúlt évek szisztémájához hasonlóan idén is gálaműsor előzte meg a szavazás napját, ahol az osztályok bemutatták azokat a színpadi produkciókat és videókat, amelyeket az elmúlt hetek, hónapok szorgos munkájának eredményeként összehoztak.

Ez már a 44. alkalom volt, amikor a tizenegyedikes tanulók bemutathatták kreativitásukat. Idén hat osztálynak kellett pártot alapítania:

  • Project A (11.A),
  • Brutality (11.B),
  • Champions (11.C),
  • Dynamite (11.D),
  • Hybrid (11.H) és
  • Players (11/8).

A videókra, csak úgy, mint a produkciókra ezúttal is jellemző volt a szórakoztatás, amiben nem csak a diákok, de a tanárok is részt vállaltak.

Szombat reggel pedig már korán megtelt a gimnázium épülete és udvara. A versengő osztályok jobbnál jobb programokkal igyekeztek elnyerni diáktársaik szavazatát. Különböző sportbemutatók, többek között aerobik, karate és táncbemutatók szórakoztatták az érdeklődőket, de volt triál bemutató, FIFA bajnokság, igen népszerű volt a buborékfoci és a rodeóbika. A tűzoltók látványos bemutató keretében mutatták be hivatásukat.

A kora délutáni eredményhirdetésre már a tetőfokára hágott a hangulat, az aula megtelt diákokkal, akik a saját pártjuk nevét kiabálták. Blahó János igazgató kihirdette a győztes videót, produkciót, az év győztese egyéni címeket, végül pedig a győztes pártot is.

A 11.B osztály által alapított Brutality mindent vitt, ők bizonyultak a legjobb pártnak, de az övék lett a legjobb produkció és videó is.

– Még most sem tudjuk felfogni, hogy ez mind velünk történt. – olvasható a párt facebookos oldalán.

Eredmények:

Brutality

Pártok versenye:

1.Brutality (11.B)

2.Project A (11.A)

3.Players (11/8)

4.Hybrid (11.H)

5.Dynamite (11.D)

6.Champions (11.C)

Párt produkciók:

1.Brutality (11.B)

2.Project A (11.A)

3.Dynamite (11.D)

Videók:

1.Brutality (11.B)

2.Hybrid (11.H)

3.Project A (11.A)

Év címei:

Az év tanárnője: Kaczkóné Korim Olga

Az év tanára: Nagy Márió

Az év diáklánya: Madarász Noémi (11.B)

Az év diákja: Kéri Martin (11.B)

Miss Táncsics: Keresztes Fanni (11.B)

Mister Táncsics: Bojtor Gellért (11.D)

Az év párja: Bojtor Gellért és Zsigovics Nikolett (11.D és 11.A)

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.