2019. október 24. csütörtök
Likefestoon / Aktuális / A bajnoki cím kapujában az Eötvös DPSE

A bajnoki cím kapujában az Eötvös DPSE

Szombaton, március 21-én Debrecenbe utazott az Eötvös DPSE Orosháza férfi asztalitenisz csapata az NB II. legutóbbi fordulójában. Szoros csatában ugyan, de győzelemmel térhettek haza, és újabb lépést tettek a bajnoki cím felé.

A Debreceni ABE elleni, idegenbeli mérkőzését múlt hétvégén játszotta volna a gárda, de az ellenfél halasztást kért, így tegnap, március 21-én került rá sor. Az orosháziak vezetik a bajnokságot négy ponttal megelőzve az őket követő Szentesi Kinizsi együttesét. Győzelmükkel nagy lépést tettek a bajnoki cím felé, a hátralévő négy mérkőzésen két győzelemmel biztosan elsők.

A DABE ellen a lehető legerősebb összeállításukkal, Kaiser Jánossal, Göndös Gáborral, Roszik Attilával és Roszik Bencével álltak fel. Ennek ellenére az utolsó meccsig szoros volt az összecsapás, de a találkozó végén az Orosháza örülhetett.

Debreceni ABE 8:10 Eötvös DPSE Orosháza

Győzelmek:

Kaiser J.-Göndös G. páros

Kaiser J. 4, Göndös G. 3, Roszik A. 1, Roszik B. 1

– Nehéz mérkőzés volt, a debreceniek a legjobb formájukat hozták, és több egyéni összecsapáson is megleptek minket. Szerencsére a végén koncentráltabbak voltunk, és nagyon fontos két pontot szereztünk. Négy forduló van még hátra, ezután könnyebb ellenfelek következnek. Ha továbbra is hozzuk az idei formánkat miénk a bajnoki cím – nyilatkozta Roszik Attila csapatvezető.

Az orosháziak a kiesőjelölt Békési TE alakulatával, a Ceglédi VSE II. csapatával, a tabella hátsó felén tanyázó Jánoshidával és a TEVA Debrecennel mérkőznek a hátralevő fordulókban. A papírforma szerint a Békés és a Jánoshida ellen borítékolható a győzelem, ami elég az elsőséghez. A következő találkozóra lesz idejük felkészülni, mivel legközelebb április 11-én állnak asztalhoz a Békés ellen, szintén idegenben.

Juhász Ádám

Fotó: Eötvös DPSE Orosháza

Szerzőnk: Szerkeszto

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.