2018. július 18. szerda
Likefestoon / Aktuális / 50 gyermek kézműveskedett Pusztaföldváron

50 gyermek kézműveskedett Pusztaföldváron

Véget ért a harmadik napközis Erzsébet Tábor Pusztaföldváron. Ezen a héten a sok értékes program mellett az alkotáson, a kézműveskedésen volt a hangsúly, külsős kirándulás keretében pedig a Csongrád-Bokroson a Vadnyugati Városba látogattak el.

Festettek, gyöngyöt fűztek, megtanultak szőni, de természetesen a játék és a pancsolás sem maradt el a múlt heti nagy melegben. Az pusztaföldvári Erzsébet Tábor ezúttal 50 gyermek számára nyújtott értékes időtöltést a nyári szünet ezen hete alatt. A gyermekek számos területen kipróbálhatták magukat az alkotás területén és a múzeum udvarán töltött idő mellett kirándultak is.

– 40fok melegben Csongrád-Bokroson a Western-Farmi kirándulással zártuk a hetet. – adta hírül Gyarmatiné Laduver Márta, az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér vezetője.20622037_1520172084693280_7212270440687546788_n

A héten újabb tábor kezdődött, amely ezúttal a “Játékos kísérletek” címet viseli.

– Ezen a héten csoda izgalmas dolgok történnek a táborban. Zalai Edina vezetésével kísérleteznek a táborlakók. Hétfő a levegő napja volt. – számolt be az intézményvezető.

Egy nap a Földé, egy nap a levegőé, egy nap a Napé játékos kísérleti formában. A kirándulás ez alkalommal Szegedre lesz a Kísérletek házába és a vadasparkba.

Földesi Szandra

Fotó:  Gyarmatiné Laduver Márta

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.