2018. január 17. szerda
Likefestoon / Aktuális / 20 éves az Orosházi Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat

20 éves az Orosházi Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat

Ünnepi testületi ülés és Follow The Flow koncert – Így ünnepli 20 éves fennállását a helyi fiatalok érdekeit képviselő szervezet, az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat október 21-én. Írjuk a részleteket.

1997-ben önkormányzati kezdeményezésre egy nyertes pályázatnak köszönhetően jött létre az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (OHGYIÖK). Azóta töretlenül képviseli az orosházi fiatalok érdekeit, illetve színesít a térség életét értékes programokkal, kezdeményezésekkel. A kerek évforduló sem telik el esemény nélkül, a 20. éves fennállás alkalmából ugyanis születésnapi testületi üléssel és Follow The Flow koncerttel várják –nem csak – az ifjúságot.

Október 21-én 15 órától a Polgármesteri Hivatal Nagyterme ad otthont az OHGYIÖK ünnepi testületi ülésének. Fejes Róbertné, Orosháza város alpolgármestere megnyitója után Gulyás Barnabás, a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság elnöke köszönti a résztvevőket és számol be a gyermekönkormányzatok mai helyzetéről. Ezt követően felelevenítik az OHGYIÖK indulását és az a folyamatot, ami napjainkig vezetett. Egy kötetlen beszélgetéssel végződik majd a születésnapi testületi ülés.

19 órától a Orosháza rendezvényterén Follow The Flow koncerttel folytatódik majd a születésnapi program. Az országszerte híres együttes több oldalról is orosházi kötődésű, hiszen énekesnőjük Simon Boglárka karrierje is városunkból indult, az együttes dalainak írója, Furák Péter szintén orosházi származású.

Simon Bogival és Furák Péterrel korábban készített interjúnk a névre kattintva érhetők el.

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Jelentkezőket várnak a szavazatszámláló bizottságokba

Várják a jelentkezéseket a helyi választási bizottságok az április 8-ai országgyűlési választás szavazatszámláló bizottságaiba. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.