2020. február 18. kedd
Likefestoon / Aktuális / 12 arany az országos táncversenyről

12 arany az országos táncversenyről

Három korcsoportban, két stílusban, összesen 14 produkcióval indult a Candy Dance Crew múlt szombaton, Debrecenben. Országos táncversenyen vett részt az orosházi tánccsapat, és végül 12 arany- és 2 ezüstéremmel térhettek haza a lányok. A kiemelkedő teljesítménynek köszönhetően a tánciskola ötcsillagos minősítést kapott a verseny szervezőitől.

Táncosok Bajnoksága Országos Minősítő és Díjkiosztó Táncművészeti Versenyen modern és hip-hop kategóriákban indult az orosházi tánciskola, többek között egyéniben, duóban, csapatban és formációban is. A verseny külön részeként rendezték meg az improvizációs kategóriát, mely során az indulóknak helyben kapott zenére kellett egy percben megmutatni a tudásukat és kreativitásukat.

– Nagyon sokat készültünk erre a versenyre, és ez az eredményekben meg is mutatkozik. Ennyi aranyat korábban még sosem kaptunk. Nagyon büszke vagyok a tanítványaimra, kitartóan dolgoztak és hibátlanul teljesítettek a versenyen. Külön öröm számomra, hogy olyan indulóm is táncbajnok lett, aki most először mérette meg magát egyéniben – összegezte tanítványai teljesítményét Földesi Szandra tánctanár, hozzátéve, óriási elismerésnek tartja, hogy a teljesítményük alapján ötcsillagos minősítést kapott a Candy Dance Crew.

Az eredmények részletesen:

Gyermek korcsoport – Hip-hop kategória:

Berta Zsófia Viktória egyéniben kiemelt arany minősítést kapott, és a 2016 gyermek táncbajnokának járó kupát, továbbá a zsűri elnökének különdíját is hazavihette, Tóth Lina Anna egyéniben arany minősítést, Kókai Zoé Dorka egyéniben ezüst minősítést, Kiss Tímea Tünde egyéniben ezüst minősítést ért el, a négy lány csapatban hip-hop kategóriában kiemelt arany minősítést kapott, és elhozta a hip-hop csapatnak járó táncbajnoki kupát is. A 7 főből álló gyermek hip-hop lánycsapat arany minősítést érdemelt ki.

Junior korcsoport – Hip-hop kategória:

Lászlótelki Lilla egyéniben kiemelt arany minősítést, táncbajnoki címet kapott és improvizációs kategóriában is megnyerte korcsoportjában a kupát, Agócs Ketrin egyéniben arany minősítést, Lászlótelki Lilla és Tóth Hanna duó kiemelt arany minősítést és táncbajnokok kupát nyert.

Felnőtt korcsoport – Hip-hop kategória:

Tóth Barbara egyéniben kiemelt arany minősítést és táncbajnoki címet, Földesi Vanda egyéniben arany minősítést kapott. Formációban két aranyat hoztak a lányok.

Megtudtuk, modern kategóriás formációban elhozták a legjobb modern produkciónak járó kupát, de kiderült is az, a munka nem állt meg, a csapat ugyanis készül a következő versenyre, amely december elején lesz.

Kiss Anna

Szerzőnk: Földesi Szandra

Nézze meg ezt is!

Almási Ferenc bronzérmes az EB-n

A 130 kilogrammos Almási Ferenc jobban bírta mint a román Hutuleac, és 3-1-re győzött. Június …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.